Bilde av 2 personer som sitter ved et skrivebord

Om Egil Eng & Co As

Egil Eng & Co AS har siden 1970 vært en stadig voksende leverandør av Filter, Hydrauliske og Mekaniske komponenter. Høy kompetanse blant våre ansatte og en sunn bedriftskultur med gode produkter har bidratt til å etablere oss som en solid leverandør i et sterkt konkurransepreget marked.

multihydraulikk logo Fra og med februar 2023 ble Multihydraulikk en del av Egil Eng & Co, noe som ytteligere forsterket vårt hydraulikkprogram. Vi er nå eneste i Norge med godkjenningssertifikat fra Parker på sammenstilling av vingepumper og service på Parker sine stempelpumper.

Vi legger stor vekt på å utvikle oss slik at vi hele tiden kan tilby våre kunder bedre løsninger. Med over 12 000 artikler på lager til enhver tid søker vi å være i stand til å betjene våre kunder raskt og med de riktige løsningene.

Egil Eng & Co AS har siden 2010 vært eiet av Addtech, et Svensk børsnotert selskap. Dette langsiktige eierskapet gir oss en unik økonomisk styrke, samtidig som det åpner muligheter for nære relasjoner til både annen kompetanse og produkter.

Visjon

Vår visjon er å være en fortrukket leverandør på filter, hydraulikk og mekanikk. Dette gjør vi ved å ha et sterkt fokus på våre kunder og våre kunders behov.

Vi vet at jo mere vi kan om våre kunder og deres behov, jo bedre løsninger kan vi finne sammen. Vår bedriftskultur fremmer raske avgjørelser noe vi mener er fordelaktig i et dynamisk marked hvor kundenes ønsker og behov er i stadig endring.

Egil Eng & Co AS skal være stedet for deg som prioriterer service, gode løsninger og rask levering - hos oss får du alltid de riktige produktene tilpasset ditt behov og den beste rådgiving. Dette gjør oss til en sikkert valg for små og store kunder.

Prøv oss neste gang en komponent ryker, og du vil oppleve at Egil Eng & co as har produktene du trenger og faglige sterkere medarbeidere.

Kanskje kan vi gjøre hverdagen lettere og inntjeningen bedre - også for din bedrift.